Mijn favorieten

Taxatie

Om een objectieve waarde van uw bedrijf, boomkwekerij of perceel grond vast te stellen is het van belang een partij in te schakelen met de juiste kennis en ervaring. Van der Sijs makelaardij is actief in de regio en heeft landelijke naamsbekendheid vanwege haar expertise in deze specialistische tak van sport. Met onze jarenlange ervaring in de regio en kennis van de lokale ontwikkelingen zijn wij ú betrouwbare partner bij de aankoop, verkoop of taxatie in de landelijke-, agrarische- en bedrijfsector. 
 
Het vaststellen van een taxatiewaarde is onder andere nodig bij:
 
- aan- of verkoopbeslissingen
- bedrijfsbeeindiging
- financieringen
- oprichting of ontbinding v.o.f. of B.V.
- overdracht
- boedelscheiding
- onteigening
- strategische beslissingen
- fiscale kwesties
- schades
- bezwaar WOZ-beschikking

Op het moment dat u een taxatie nodig heeft, houdt Van der Sijs makelaardij rekening met de doelstelling van de taxatie. Het te taxeren object wordt door ons opgenomen en tevens wordt uitgezocht of er zaken zijn die van belang zijn voor de waarde. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de bestemming, erfdienstbaarheden en lopende huur- of pachtovereenkomsten.

Taxatierapport nodig?
Neem contact op met Van der Sijs makelaardij via 0172 - 53 48 79 of info@vdsm.nl voor meer informatie of een afspraak. Wij staan u graag te woord. 

Van der Sijs makelaardij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring