Mijn favorieten

Bedrijfsbegeleiding

Van der Sijs makelaardij heeft ook een afdeling die zich bezig houdt met de begeleiding van kwekers bij het bouwen en veranderen van de opzet en inrichting van kwekerijbedrijven. Door Van der Sijs bedrijfsbegeleiding wordt een breed scala aan advieswerkzaamheden verricht.Wij zijn úw landelijk erkende specialist en hebben veel lokale marktkennis in de regio Boskoop. Wij zijn úw betrouwbare en deskundige partner. 

Advies
Wij adviseren sierteeltbedrijven inzake hun bedrijfsvoering. Dit kan variëren van advies op gebied van logistiek tot teelttechniek en de hiermee samenhangende veranderingen en eventuele bouwwerkzaamheden. Van der Sijs heeft een breed netwerk aan leveranciers, aannemers en kassenbouwers om van begin tot het einde uw bedrijfsopzet in goede banen te leiden. Maar ook op het gebied van energie en energiecontracten is gespecialiseerde kennis aanwezig.
Wilt u advies over bedrijfsoverdracht in Greenport Boskoop? Neem dan eens een kijkje op: https://bedrijfsoverdrachtgreenportboskoop.nl/ of neem contact op met Van der Sijs bedrijfsbegeleiding. 

Overleg
Van der Sijs bedrijfsbegeleiding is gewend om met kwekers te overleggen en samen met hen te zoeken naar oplossingen. We nemen hierbij de ondernemer werk uit handen door de benodigde vergunningen te regelen, partijen erbij te halen voor het realiseren van de verschillende onderdelen, de bouwplanning in de gaten te houden en kortom een complete bouwbegeleiding uit te voeren. Ook voor vragen over bestemmingsplannen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Wij leveren maatwerk. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek met René van der Sijs via 06 - 53 28 57 53 of stuur een e-mail naar rene@vdsm.nl. 

Van der Sijs bedrijfsbegeleiding

Van der Sijs bedrijfsbegeleiding

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring