Mijn favorieten

Aan- en verkoopDe aan- en verkoop van een bedrijf of van grond is niet voor iedereen bekende materie. Van der Sijs makelaardij heeft alle benodigde kennis van de regionale markt, zaken die spelen in uw directe omgeving en de huidige marktwaarde. Hoewel wij voornamelijk regionaal actief zijn, hebben we door onze deskundigheid landelijke bekendheid gekregen.

Heeft u plannen om een bedrijf aan te kopen of te verkopen? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en eventueel een taxatie uit te voeren. Een kundig oordeel is een goed begin.

Verkoop
Door onze vele contacten kunnen wij actief potentiële kopers benaderen. Bij aanvang van de verkoop maken wij een duidelijke presentatie van uw te verkopen object. Daarbij verzorgen wij de vermelding op Funda, sector gerelateerde media en onze eigen website waardoor een zoeker al snel de benodigde informatie kan verzamelen. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact tot en met het uiteindelijk tekenen van de koopakte bij de notaris. 

Aankoop
Bij aankoop is het van groot belang om alle relevante informatie te verzamelen. Niet alleen van duidelijk zichtbare zaken, maar vooral ook op het gebied van de regelgeving, kadastrale gegevens, bestemmingsplannen en milieu. Van der Sijs makelaardij kan u volledig ontzorgen op dit gebied, wij hebben alle expertise in huis. 

Kadastrale splitsing
In sommige gevallen betreft een aankoop of verkoop een deel van het totale perceel. In dit geval dient het perceel kadastraal gesplitst te worden. Van der Sijs makelaardij heeft veel ervaring met het aanvragen van kadastrale splitsingen en kan u werk uit handen nemen door de aanvraag voor u te verzorgen en bij de uitmeting aanwezig te zijn. 

In dit filmpje ziet u hoe een kadastrale splitsing in zijn werk gaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Van der Sijs makelaardij is zeer deskundig in dit vakgebied. Ons specialistische werkt vraagt om maatwerk per klant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met René van der Sijs via 06 - 53 28 57 53 of rene@vdsm.nl. 

Van der Sijs makelaardij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring