Mijn favorieten

BedrijfsbegeleidingNaast de werkzaamheden op het gebied van taxaties, onteigening en makelaardij heeft Van der Sijs ook kennis in huis voor het bouwen en veranderen van de opzet en inrichting van kwekerijbedrijven. Door Van der Sijs bedrijfsbegeleiding wordt een breed scala aan advieswerkzaamheden verricht.

Advies
Wij adviseren sierteeltbedrijven inzake hun bedrijfsvoering. Dit kan variëren van advies op gebied van logistiek tot teelttechniek en de hiermee samenhangende veranderingen en eventuele bouwwerkzaamheden. Van der Sijs heeft een breed netwerk aan leveranciers, aannemers en kassenbouwers om van begin tot het einde uw bedrijfsopzet in goede banen te leiden. Maar ook op het gebied van energie en energiecontracten is gespecialiseerde kennis aanwezig.

Overleg
Van der Sijs bedrijfsbegeleiding is gewend om met kwekers te overleggen en samen met hen te zoeken naar oplossingen. We nemen hierbij de ondernemer werk uit handen door de benodigde vergunningen te regelen, partijen erbij te halen voor het realiseren van de verschillende onderdelen, de bouwplanning in de gaten te houden en kortom een complete bouwbegeleiding uit te voeren. Ook voor vragen over bestemmingsplannen bent u bij ons aan het juiste adres.

Van der Sijs bedrijfsbegeleiding

Van der Sijs bedrijfsbegeleiding

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen