Mijn favorieten

Aan- en verkoopDe aan- en verkoop van een bedrijf of grond is voor ondernemers geen dagelijks werk. Van der Sijs makelaardij heeft alle benodigde kennis van de regionale markt, zaken die spelen in uw directe omgeving en de huidige marktwaarde. Hoewel wij voornamelijk regionaal actief zijn, hebben we door onze deskundigheid landelijke bekendheid gekregen.

Heeft u plannen om een bedrijf aan te kopen of te verkopen? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en eventueel een taxatie uit te voeren. Een kundig oordeel is een goed begin!

Verkoop
Door onze vele contacten kunnen wij actief potentiële kopers benaderen. Bij aanvang van de verkoop maken wij een duidelijke presentatie van uw te verkopen object. Daarbij verzorgen wij de vermelding op Funda, Vastgoed van ‘t Land en onze eigen website waardoor een zoeker al snel de benodigde informatie kan verzamelen. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact tot en met het uiteindelijk tekenen van de koopakte bij de notaris. 

Aankoop
Bij aankoop is het van groot belang om alle relevante informatie te verzamelen. Niet alleen van duidelijk zichtbare zaken, maar vooral ook op het gebied van de regelgeving, kadastrale gegevens, bestemmingsplannen en milieu. Van der Sijs makelaardij hiermee bekend.

Kadastrale splitsing
In sommige gevallen betreft een verkoop een gedeeltelijk perceel. In dat geval dient het perceel kadastraal gesplitst te worden. Van der Sijs makelaardij heeft veel ervaring met het aanvragen van kadastrale splitsingen en kan u werk uit handen nemen, door de aanvraag voor u te verzorgen en bij de uitmeting aanwezig te zijn. 

De koper en verkoper wijzen dan samen de nieuwe grenzen aan, door middel van de grens te markeren. De landmeter meet deze grens op en laat hem registeren. De meetgegevens worden vervolgens verwerkt door het Kadaster. 

In dit filmpje ziet u hoe een kadastrale splitsing in zijn werk gaat.

Van der Sijs makelaardij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen