Mijn favorieten

Aankopen

Het kopen van een woning is een spannende stap. Heeft u het huis van uw dromen gevonden of wilt u samen met ons deze zoektocht starten? Wij zijn uw NVM-makelaar in de regio. 

Waar bent u naar op zoek?   
Bij onze eerste kennismaking inventariseren wij uw (woon)wensen, als: Waar zou u willen wonen? Welk type woning zoekt u? Hoe groot moeten de woning en eventuele tuin minimaal zijn? Hoeveel wilt u besteden? Wij gaan vervolgens op zoek naar het huis van uw dromen. 

Kritische bezichtiging 
Bent u geïnteresseerd in een woning? Samen met één van onze makelaars bezichtigt u de woning. Tijdens de bezichtiging kunt u met de `roze bril’ op rondkijken, terwijl wij ook kritisch kijken naar zaken als de bouwkundige staat, de prijsstelling en reële aankoopwaarde, de ligging en andere omgevingsfactoren, ouderdom, het onderhoud en de afwerking van de woning. Iedere bezichtiging bespreken we samen na, om zo nog beter zicht te krijgen op uw woonwensen of om verdere stappen te nemen in de aankoop van deze woning. 

Onderhandeling 
Heeft u uw droomwoning al gevonden? Bij serieuze interesse in een woning breekt een spannende tijd aan! Als ervaren NVM-makelaar houden wij het hoofd koel. Wij onderhandelen niet alleen over de verkoopprijs, maar ook over zaken als ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en de eventueel door u over te nemen roerende zaken. Tevens adviseren wij u of er onderzoeken noodzakelijk zijn voor ten aanzien van bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Het aanvragen en afhandelen van deze onderzoeken behoort ook tot onze diensten.

Correcte afwikkeling
Als de woning met succes is aangekocht, zorgen wij voor een correcte afwikkeling. Wij nemen alle zorgen uit handen en controleren de koopovereenkomst, nemen de inhoud van de akte met u door voordat u tekent en wij zijn aanwezig bij de uiteindelijke overdracht. 

Samen op zoek naar uw droomhuis?
Van der Sijs makelaardij helpt u graag bij de aankoop van uw woning in Boskoop, Hazerswoude-Dorp of Waddinxveen. Bel ons via 0172 - 53 49 41, stuur een e-mail naar info@vdsm.nl of laat uw gegevens achter op onze website voor meer informatie, vragen of het inplannen van een afspraak. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring