Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Henegouwerweg 19 Achter in Waddinxveen 2741 KS

Henegouwerweg 19 achter

2741 KS Waddinxveen
Koopsom € 375.000,- v.o.n.
0172 - 53 49 41

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De plek waar uw woondromen werkelijkheid worden! Uniek bouwkavel met grasland te koop. Kom naar de kijkdagen

Wonen in Waddinxveen
Wonen in Waddinxveen is wonen in een groene gemeente. Waddinxveen ligt namelijk middenin het Groene Hart en kent prachtige natuurgebieden als het...
Lees meer

Omschrijving

De plek waar uw woondromen werkelijkheid worden! Uniek bouwkavel met grasland te koop. Kom naar de kijkdagen

Wonen in Waddinxveen
Wonen in Waddinxveen is wonen in een groene gemeente. Waddinxveen ligt namelijk middenin het Groene Hart en kent prachtige natuurgebieden als het Gouwebos, het Weegje, de polder Bloemendaal en het Bentwoud. U kunt hier heerlijk van de rust genieten, maar ook plezierig wandelen, fietsen en recreëren.
Waddinxveen beschikt sinds kort over een geheel nieuw stadshart met winkels, horeca en een sociaal cultureel centrum. Verder zijn er in de gemeente tal van voorzieningen aanwezig. Zo zijn er voldoende supermarkten, is er een treinstation, een uitgebreid horeca-aanbod, een kinderboerderij en veel maatschappelijke voorzieningen. Voor kinderen is Waddinxveen een heerlijke plek om op te groeien. Er zijn voldoende scholen en sportverenigingen. De verenigingen organiseren ook regelmatig leuke toernooien. Bovendien heeft Waddinxveen ook een middelbare school: het Coenecoop College. Een moderne scholengemeenschap met gymnasium, atheneum, havo, mavo en vmbo-klassen.
Waddinxveen is daarnaast goed bereikbaar via de A12 en A20. Het is landelijk en dorps wonen, maar met grote steden als Gouda, Rotterdam en Zoetermeer binnen handbereik.

Uw toekomstige woonomgeving
De kavel is gelegen in de luwte aan de Henegouwerweg 19 achter. Het woonhuis direct gelegen aan de Henegouwerweg geeft beschutting. Langs deze woning rijdt u over de oprijlaan naar uw woonkavel. De kavel heeft prachtig vrij uitzicht over de schitterende weilanden. ’s Ochtends treft u dauw op de planten en ziet u de schapen grazen. In de zomer kunt u heerlijk van de zon genieten rondom uw woning. U geniet een hoop privacy in en rondom uw toekomstige droomhuis. Aan de overzijde van de Henegouwerweg loopt de Gouwe. Met de iconische hefbrug en de plezierboten en voorzieningen ter plaatse doet dit buitenlands aan. U waant zich met vakantie. Ziet u zichzelf hier al wonen?

De kavel
De kavel heeft een oppervlak van 2.060 m² en bevat een ruim bouwvlak van circa 345 m². Achter de woonkavel is grasland gelegen dat ook uw eigendom is. Dit betreft een oppervlak van 11.978 m². Dit garandeert uw groene uitzicht. Voor iemand die hobbymatig kleinvee houdt is deze woning met bijbehorend grasland de ideale situatie!

Overdracht en opleverniveau
Op de locatie van de kavel waar uw woning straks kan worden gerealiseerd en op het achtergelegen perceel weiland is nu een kwekerij actief. De transactie vindt vrij op naam plaats. De kosten voor de overdrachtsbelasting zijn voor de verkoper. De kavel wordt opgeleverd met de bestaande, te slopen bebouwing. De kavel is dus nog niet bouwrijp. In uw opdracht zullen de opstallen moeten worden gesloopt. Alleen zo kan de kavel in de overdrachtsbelasting (6%) worden geleverd in plaats van in de btw (21%). Wanneer de huidige bebouwing is gesloopt kunt u uw droomwoning realiseren conform het vigerend bestemmingsplan. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u bij de gemeente Waddinxveen terecht of kunt u zelf een kijkje nemen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De nutsvoorzieningen moeten voor uw rekening en risico nog worden aangelegd/aangesloten. Waarbij u waarschijnlijk gebruik kunt maken van de aanwezige aansluitingen.

Dit alles klinkt misschien ingewikkeld, maar René van der Sijs kan u dit feilloos uitleggen. In een persoonlijk gesprek zal hij dit aan u toelichten. Ook zal hij u begeleiden bij de aankoop en de overdracht van uw kavels.

Mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis
Binnen het aangegeven bouwvlak van circa 23 bij 15 meter kunt u uw droomhuis realiseren. De woning mag conform het bestemmingsplan maximaal 13 meter lang zijn en de nokrichting moet oost-west gepositioneerd worden. Zo past de verschijningsvorm van uw toekomstige woning in de omgeving. De woning mag maximaal 10,4 meter breed zijn. De goothoogte maximaal 4 meter en de bouwhoogte maximaal 8 meter. De inhoud van de woning mag maximaal 600 m³ zijn. Dit is exclusief de vergunningsvrije bouwmogelijkheden.
Meer informatie over de bouw van uw droomhuis vindt u in het vigerend bestemmingsplan. Via www.ruimtelijkeplannen.nl vindt u meer informatie of raadpleeg hiervoor de deskundige van de gemeente Waddinxveen.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Op woensdag 11 en vrijdag 13 juli 2018 van 16.00 tot 17.00 uur organiseren wij kijkdagen Aan de Henegouwerweg 19 achter te Waddinxveen. U kunt de kavel dan bekijken, sfeerproeven en uw vragen stellen aan onze makelaars. Hierna kunt u een bod uitbrengen op de kavel. De kavel is te koop voor een vraagprijs van € 375.000,- v.o.n. De verkoopfolder kunt u bij ons kantoor opvragen via info@vdsm.nl.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 375.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 14475 m² Kadasteroppervlakte 14038 m² Kadastrale gegevens Gemeente Waddinxveen Sectie G Perceelnummer 3259 Oppervlakte 2060 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Waddinxveen Sectie G Perceelnummer 3260 Oppervlakte 11978 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.