Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Sikkel in Hazerswoude-Dorp 2391 JL

Sikkel

2391 JL Hazerswoude-Dorp
Koopsom € 325.000,- v.o.n.
0172 - 53 49 41

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Hazerswoude-Dorp, uitkijkend over de groene polders, worden twee bouwkavels aangeboden. De kavels zijn gelegen aan de doodlopende straat de Sikkel. De Sikkel is een straat met vrijstaande en geschakelde woningen, waarbij de vrije kavels het sluitstuk van de straat vormen. Rustig...
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Hazerswoude-Dorp, uitkijkend over de groene polders, worden twee bouwkavels aangeboden. De kavels zijn gelegen aan de doodlopende straat de Sikkel. De Sikkel is een straat met vrijstaande en geschakelde woningen, waarbij de vrije kavels het sluitstuk van de straat vormen. Rustig wonen dus.

Hazerswoude-Dorp
Hazerswoude-Dorp is een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn middenin het Groene Hart. Een echt dorp waar het verenigingsleven bloeit, de buren elkaar groeten en waar je zo de polders in kan lopen. Er zijn diverse sportfaciliteiten in het dorp zoals een tafeltennis vereniging, een voetbalvereniging en een zwembad. Ook heeft het dorp diverse scholen, van kleuter- tot basis- tot middelbare school. Het cultureel centrum is gevestigd in Dorpshuis De Juffrouw. Hier worden diverse activiteiten georganiseerd voor dorpsbewoners. Uitgaan kan in café De dikke Mug. En voor de jaarlijkse braderie met kermis eind augustus loopt het hele dorp uit. Dichtbij Hazerswoude-Dorp liggen de steden Zoetermeer en Leiden. Het dorp is goed bereikbaar over de weg en heeft een prima busverbinding met de dorpen en steden in de regio.

Wonen aan de Sikkel
De kavels worden voor een groot deel omsloten door water en kijken uit over een boomgaard of de polder.
Het gebied heeft de rust die hoort bij landelijk wonen, maar ook het gemak van de nabijheid van het (winkel)centrum.
Bij het naastgelegen akkerbouwbedrijf worden diverse gewassen geteeld zoals graan, aardappelen, suikerbieten en uien. U kunt diverse producten bij hen vers van het land kopen in de ‘aardappelautomaat’, een automatiek voor groenten en aardappelen. Als bewoners aan de Sikkel zult u de akkerbouwer aan het werk gaan zien, u zult kunnen ervaren hoe voedsel geteeld wordt. Een mooie ervaring die soms wel wat lasten kan opleveren in de vorm van geluid, maar ook lusten omdat akkerbouw hoort bij een leven in de polder.

Kavelpaspoort
Het kavelpaspoort is een instrument dat richtlijnen biedt voor de inrichting van een vrije kavel in het plan de Sikkel in Hazerswoude-Dorp. Het is een overzichtelijk document met de randvoorwaarden om te kunnen bouwen. De architect vindt hierin alle informatie die nodig is om het ontwerp te realiseren. U kunt dit kavelpaspoort als bijlage downloaden. Voor de woningen gelden een aantal geformuleerde randvoorwaarden.

Bestemmingsplan
De bestemming voor beide kavels is “Wonen” waarbij sprake is van grondgebonden woningen. Verder zijn bijgebouwen toegestaan alsmede parkeer- en stallingvoorzieningen.

Hoofdgebouw
Per kavel mag maximaal één vrijstaande woning worden gerealiseerd. De inhoud mag niet meer bedragen dan 750 m³. Het hoofdgebouw is opgebouwd uit één laag met kap. Het dak dient te worden uitgevoerd als zadeldak en kan als langskap worden toegepast of als samengestelde kap. De goothoogte is maximaal 4 meter en de nokhoogte maximaal 9 meter. De nokrichting is noord / zuid.

Parkeren
Op het eigen terrein dienen tenminste twee parkeerplaatsen te worden gerealiseerd. Uitzondering hierop is de aanleg van mogelijk extra parkeerplaatsen genoemd in alinea ‘Beroeps- en bedrijfsuitoefening’ (zie kavelpaspoort).

Kavels
Het verkochte kavel wordt geëgaliseerd en vrij van obstakels (eventueel aanwezige begroeiing als gras en onkruid worden hieronder niet begrepen) geleverd. Het kavel is volgens de huidige milieunormen geschikt voor woningbouw.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 325.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 768 m² Kadasteroppervlakte 772 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: G 2374 Hazerswoude Oppervlakte 400 m² Kadaster: G 2581 Hazerswoude Oppervlakte 372 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.