Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Denemarkenlaan in Hazerswoude-Dorp 2391 PZ

Denemarkenlaan

2391 PZ Hazerswoude-Dorp
Prijs op aanvraag
0172 - 53 49 41

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Is dit de locatie waar uw bedrijf straks groeit en bloeit?

Green Tech Valley is onderdeel van het Pot- en Containerteeltterrein en gelegen tussen de kernen Boskoop en Hazerswoude-Dorp. Ook is hier het International Trade Center gesitueerd, de plek waar het bruist van de bedrijvigheid....
Lees meer

Omschrijving

Is dit de locatie waar uw bedrijf straks groeit en bloeit?

Green Tech Valley is onderdeel van het Pot- en Containerteeltterrein en gelegen tussen de kernen Boskoop en Hazerswoude-Dorp. Ook is hier het International Trade Center gesitueerd, de plek waar het bruist van de bedrijvigheid. Zo komen er meerdere malen per jaar honderden kwekers samen op de handelsbeurzen van de verschillende gevestigde bedrijven en trekt het Plantarium jaarlijks nationaal en internationaal duizenden vakbezoekers. Kortom vruchtbare grond die het ideale vestigingsklimaat biedt om uw organisatie te laten floreren.

Neem ook een kijken op de website green-techvalley.nl


Prijzen & beschikbaarheid

De percelen zijn te beschikbaar vanaf ca. 5.000m². De reeds verkochte kavels zijn op de tekening rood ingekleurd en de kavels onder optie zijn oranje ingekleurd.

Vraagprijs: op aanvraag.


Ruimte voor innovatie

Green Tech Valley is de plek waar ondernemers zich vestigen die een sierteeltbedrijf houden of innovatieve bedrijven die gelieerd zijn aan deze sector. Bent u deze ondernemer? Dan zijn wij op zoek naar u! Geef uw wensen te kennen en ga persoonlijk met ons in gesprek over uw toekomstige bedrijfslocatie.


De locatie

Het plangebied is circa 7 hectare groot en onderdeel van het PCT-terrein. Het gebied wordt ingesloten door de Hoogeveenseweg/N455 (zuidzijde), de Denemarkenlaan (noordzijde), Hoogeveen Plants BV (westzijde) en de bedrijven aan de Frankrijklaan (oostzijde). De bestemming van de locatie is ‘bedrijvigheid, gemengd’ en biedt ruimte aan sierteelt (gelieerde) bedrijven. Het plangebied krijgt een fraaie entree met Boskoopse allure. De rijbaan die het plangebied ontsluit kent een ruim opgezet profiel. Zo wordt deze weg voorzien van een fietspad, een bomenrij en een groene afzoming. Kortom een groene uitstraling die zorgt voor een representatieve omgeving voor uw bedrijf!


Interesse?

Neemt u contact op met ons kantoor voor meer informatie of een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen bespreken.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 70980 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring