Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Reijerskoop 188 A in Boskoop 2771 BT

Reijerskoop 188 a

2771 BT Boskoop, NL
Prijs op aanvraag
0172 - 53 49 41

Kenmerken

Hoofdtype(n) Tuinbouwbedrijf Perceeloppervlakte 03 ha 36 a 60 ca
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Compleet ingericht sierteeltbedrijf met bedrijfsloods, berging, kassen, watersilo en containervelden met een kadastrale grootte van 3.36.60 hectare. Het geheel is deels in gebruik voor de containerteelt van siergewassen en deels als vollegrondskwekerij....
Lees meer

Omschrijving

Algemeen
Compleet ingericht sierteeltbedrijf met bedrijfsloods, berging, kassen, watersilo en containervelden met een kadastrale grootte van 3.36.60 hectare. Het geheel is deels in gebruik voor de containerteelt van siergewassen en deels als vollegrondskwekerij.
 
Ligging/ontsluiting
De kwekerij wordt zelfstandig ontsloten op het Reijerskoop middels een circa 4 meter brede brug en een stelconplaten pad van 3 meter breed. De kwekerij ligt aan het einde van het Reijerskoop en ligt op zeer korte afstand van de nieuwe rondweg Boskoop-Oost. Deze rondweg zorgt voor een goede ontsluiting naar het overige kwekerijgebied van Greenport regio Boskoop, de N-11, A-12 en A-20.
 
Perceel
Het perceel heeft een totale lengte van circa 832,50m1. De kop van het perceel heeft over een lengte van circa 47,20 m¹ een gemiddelde breedte van circa 16,30 m¹. Dit gedeelte grenst aan de naastgelegen woning. Daarna wordt het perceel breder en bedraagt de gemiddelde breedte tot de loods een circa 31,70 m¹. Vanaf de loods tot aan het einde van de kwekerij bedraagt de gemiddelde breedte circa 30 meter. De netto gemeten oppervlakte grond bedraagt in totaal derhalve circa 24.634 m².
 
De kwekerij is rondom begrensd door brede sloten, behoudens een gedeelte aan de zuidoost kant welke vast verbonden is aan een huiskavel.
 
Op de kop van het perceel liggen containervelden, na deze containervelden is een bedrijfscentrum gerealiseerd met bedrijfsloods met voorplein in betonplaten, kassen en een berging. Het vollegrondgedeelte is bereikbaar door de kassen middels een 3 meter breed onderheid betonpad in de kas. Achter de kassen staat een watersilo ten behoeve van recirculatie/opvang water containervelden.
 
Containervelden
 • Oppervlakte circa 5.011 m²;
 • lava/stabilisatiedoek, folie, gronddoek;
 • losse beregeningssproeiers, vastzetrekken, schaduwhal en windkering.
 
Bedrijfsloods
 • groot van ca. 251 m², met afmetingen van ca. 16,20 x 15,50 m¹;
 • bouwjaar ca. 2001;
 • gefundeerd, onderheide betonvloer, gegalvaniseerd stalen constructie met vrije overspanning, stalen gordingen, gevels met metselwerk borstwering in spouw (goothogte ca. 4,70 m¹), daarboven geisoleerde damwandplaten, kunststofkozijnen in dubbelglas, zadeldak gedekt met geïsoleerde stalen profielplaten;
 • elektrisch bedienbare overheaddeur van 3,5 m¹ breed en ca. 4 m1 hoog, met afstandsbedienging;
 • tl-verlichting;
 • voorzien van rail en loopcat voor bigbags;
 • opstelplaats van watergeefpomp met kunstmestbakken A en B en beregeningscomputer;
 • inpandig interieur: kantine, werkruimte en toilet, voorzien van systeemplafond, tegelvloer, cv-installatie en close-in boiler;
 • steekzolder, bereikbaar met aluminium trap en voorzien van aluminium hek, gedeeltelijk uitneembaar voor heftruck toegang. 
 
Berging
 • Groot ca. 77 m², afmetingen ca. 7,00 x 11,00 m¹;
 • vloer in betontegels/betonplaten, houten constructie, gedekt met damwandprofielplaten;
 • voorzien van aluminium schuifdeur;
 
Kassen
 • groot ca. 1.567 m²;
 • bouwjaar ca. 2003;
 • type venlo, gefundeerd, betonnen randbalk, gegalvaniseerde kasconstructie, stalen; gecoate goot met aluminium condensschaal, tralielegger 12,80 m¹, poothoogte ca. 5 m¹;
 • gedekt met diamantglas, voorzien van tweezijdige 3-ruitsluchting, kopluchting, elektrisch trek-duw systeem;
 • voorzien van 3 meter breed onderheid betonpad, containervelden, bovenberegening, (tank)gas gestookte heaters en elektrische schuifdeuren met afstandsbediening aan voor- en achterzijde;
 • opstelplaats voor klimaatcomputer.
 
Een kas met vergelijkbare constructie en bouwjaar, ter grootte van ca. 188 m², is gebouwd tussen de noordkant van de loods en hierboven beschreven kassen. De kas heeft afmetingen van ca. 13,40 x 14,00m¹, is uitgevoerd met een onderheide betonvloer en schuifdeuren in de zijgevel.  
 
Watersilo
 • inhoud circa 100 m³, 6,6 m¹ Ø  en hoogte ca. 3,20 m¹;
 • uitgevoerd met gegalvaniseerd plaatmateriaal en rubberen binnenbekleding.
 
Voorzieningen
 • regenleiding;
 • aansluitpunten voor elektra;
 • drainage;
 • beschoeiing;
 • telefoonaansluiting.
 
 
Kadastrale aanduiding
Het geheel bestaat uit twee kadastrale percelen, kadastraal bekend als gemeente Boskoop, sectie B, nummer 544 (0.94.90 ha) en nummer 5931 (2.41.70 ha), totaal kadastraal groot 3.36.60 hectare. 
 
Groot aan netto gemeten land ca. 24.634 m².
 
  
Bestemmingsplan     
Het object is overeenkomstig het vigerende bestemmingsplan Buitengebied Boskoop aangeduid als Agrarisch. De in dit bestemmingsplan Agrarisch bestemde bestemmingen zijn voor het uitoefenen van sierteeltbedrijven.
 
 
Zakelijk recht
De woning Reijerskoop 188 heeft een recht van overpad om te komen van en te gaan naar de openbare weg Reijerskoop.
 
 
Vraagprijs onroerende zaken
Op aanvraag.
 
 
Omzetbelasting          
Eventueel verschuldigde omzetbelasting, hetzij ter zake van de overdracht hetzij ter zake aan de zijde van verkoper van toepassing zijnde herziening in het kader van de Wet op de
Omzetbelasting 1968 (herzieningsregeling) komt voor rekening van koper.
 
 
Oplevering en aanvaarding
In overleg.
 
 
Inlichtingen
Voor informatie over deze objecten kunt u contact opnemen met:
René van der Sijs, telefoon 0172 – 53 48 79.
 
Van der Sijs makelaardij
Engelandlaan 58
2391 PN Hazerswoude-Dorp
 
 
Verkoopinformatie
Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot het doen van een financieel voorstel. Verkoper stelt uitdrukkelijk, dat een verkoop niet eerder tot stand zal komen dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object), maar ook over details (wijze van oplevering, opsplitsing koopsom, roerende zaken enz.) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt, dat er meteen een koopovereenkomst tot stand gekomen is.

Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen er aan eventuele onjuistheden en berekeningen geen rechten worden ontleend.


 
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Tuinbouwbedrijf Type onderneming Vollegrondkwekerij Teelt type(n) Bomen, Planten Bebouwde breedte 31 meter Glas opstanden Type Venlo Oppervlakte: 1567 m²; bouwjaar: 2003 Glasopstand Oppervlakte: 188 m² Opstanden Bedrijfsloods Oppervlakte: 251 m²; bouwjaar: 2001 Containervelden Oppervlakte: 5011 m² Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 03 ha 36 a 60 ca Veldkavels 03 ha 36 a 60 ca

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.