Mijn favorieten

Van der Sijs makelaardij, uw NVM-makelaar!

Van der Sijs makelaardij, uw NVM-makelaar!
Sinds 2001 is makelaar een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen zich makelaar mag noemen. Het verkopen van uw huis laat u natuurlijk niet zomaar aan iemand over. Van een NVM-makelaar staat vast dat deze goed is opgeleid en een gedegen kennis van het vakgebied heeft.

Beëdigd NVM-makelaar staat voor kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit
NVM lid werd Van der Sijs makelaardij niet zomaar. De kennis van de makelaars werd zorgvuldig getoetst aan de hoge kwaliteitseisen. Daarbij beloven de makelaars door het afleggen van de eed om naar eer en geweten te handelen in dienst van u als klant. ‘Transparant en duidelijk. Kundig en betrouwbaar.’
 
In de regio
In Hazerswoude-Dorp en Boskoop is Van der Sijs makelaardij één van de weinige gecertificeerde NVM-makelaars uit uw regio. Het gemiddelde cijfer van een 8,3 op onze Funda beoordelingen liegt er niet om! Onze klanten zijn zichtbaar tevreden met onze kennis in de makelaardij. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van uw woning of een NWWI taxatie.
 
Kiest u ook voor ons?
Wilt u ook de mooiste fotografie, zorgvuldig opgestelde teksten, plattegronden en plaatsing op social media, Funda en onze eigen website? Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Bel voor een afspraak naar 0172 – 53 49 41.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen