Mijn favorieten

Aankopen

Het kopen van uw droomhuis is een spannende stap. Heeft u verhuisplannen? Schakel ons dan in als uw NVM-makelaar! Wij adviseren u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe droomwoning. Voordat u de sleutel in het nieuwe slot kunt steken, doorlopen we samen een aantal stappen:

Waar bent u naar op zoek?   
Bij onze eerste kennismaking inventariseren wij uw woonwensen. Wat voor huis zoekt u? Waar zou u willen wonen? Hoeveel wilt u besteden?  Samen brengen wij in kaart wat uw wensen en eisen zijn en gaan we op zoek naar de perfect passende woning.

Kritische bezichtiging 
Bent u geïnteresseerd in een woning? Samen met één van onze makelaars bezichtigt u de woning. Tijdens de bezichtiging kunt u met de `roze bril’ op rondkijken, terwijl wij ook kritisch kijken naar zaken zoals de bouwkundige staat, de prijsstelling en reële aankoopwaarde, de ligging en andere omgevingsfactoren, ouderdom, het onderhoud en de afwerking van de woning. Iedere bezichtiging bespreken we samen na, om zo nog beter zicht te krijgen op uw woonwensen.

Onderhandeling 
Heeft u uw droomwoning gevonden? Bij serieuze interesse in een woning, breekt een spannende tijd aan! Als ervaren NVM-makelaar houden wij het hoofd koel. Wij onderhandelen niet alleen over de verkoopprijs, maar ook over zaken als ontbindende voorwaarden, overdrachtsdatum en de eventueel door u over te nemen roerende zaken. Tevens adviseren wij u of er onderzoeken noodzakelijk zijn voor bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Het aanvragen en afhandelen van deze onderzoeken behoort ook tot onze diensten.

Correcte afwikkeling
Als de woning met succes is aangekocht, zorgen wij voor een correcte afwikkeling. Wij nemen alle zorgen uit handen en controleren de koopovereenkomst, nemen de inhoud van de akte met u door voordat u tekent en we zijn aanwezig bij de uiteindelijke overdracht. 

Met Van der Sijs makelaardij in de hand kunt u uitgaan van zekerheid en de voordelen van een NVM-makelaar, maar wel voor een scherp tarief! 
 
Voor een tarief van slechts € 950,- exclusief B.T.W.* schakelt u ons in als uw aankoopmakelaar. Wij gaan graag voor u aan de slag! Bel voor meer informatie naar 0172 - 53 49 41.
 
* informeer naar de voorwaarden
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen